Kars İl Koordinatörlüğü

Araç Satış İlanı


Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Kars İl Koordinatörlüğünce 6183 Sayılı Amme Alacakları Tahsil Usulü Hakkında Kanun kapsamında haczedilen ekli listede cinsi, özelliği, miktarı ve bedeli yazılı menkul malın 28/06/2021 pazartesi günü 1 nolu 36 SB 187 plakalı araç için saat 10:45-11:00 arası Yenişehir Mahallesi Ali Gaffar Okan Bulvarı 36/A Merkez/Kars adresinde bulunan TKDK Kars İl Koordinatörlüğü hizmet binasında açık artırma usulü ile satışı yapılacaktır.
 
SATIŞ ŞARTLARI ve USULÜ
 
1-Birinci arttırmada 6183 Sayılı Kanunun 81. Maddesine istinaden tespit edilen muhammen bedelin %75’ini ve rüçhanlı alacaklar ile satış masraflarını geçmesi şartı ile en çok artırana ihale olunur. İstekli bulunmadığı veya menkullere verilen bedelin muhammen bedelin %75’inden ve rüçhanlı alacaklar ile satış masraflarından aşağı olması durumunda, satış yapılmayacak bilahare en çok arttıranın taahhüdü baki kalmak kaydı ile 05/07/2021 pazartesi günü aynı yer ve saatte ikinci arttırmaya geçilerek muhammen bedelin en az %50’sini ve rüçhanlı alacaklar ile satış masraflarını geçmesi şartı ile en çok artırana ihale olunacaktır.
2-Satışa iştirak edecek katılımcılardan muhammen bedel üzerinden %7,5 oranında teminat alınacaktır. Teminat satış saatinden önce komisyona TL cinsinden nakit olarak verilecektir.
3-İhale katılımcısı gerçek kişilerin kimlik aslı ve fotokopilerini, tüzel kişilerin yetki belgesini, vekillerin ise vekâletnamenin aslını veya onaylı suretini ihale saatine kadar Satış Komisyonuna teslim etmesi gerekmektedir.
4-Katma Değer Vergisi (oranı tabloda belirtilmiştir), Damga Vergisi, Tellâliye Resmi, yediemin ücreti ve satış giderleri alıcıya aittir.
5-Satış bedeli peşin olarak tahsil edilir veya verilen süre (3 gün) içinde ödenir. Satılan mal bedeli ödenmeden teslim edilmez. Alıcı, menkul malı almaktan vazgeçmesi veya verilen ek süre içinde bedelin tamamını ödememesi halinde, yeniden yapılan satışta oluşan fark ve zararlar ile %5 faizini 6183 Sayılı Kanunun 86. Maddesine göre ödemekle yükümlüdür.
6-Menkul mallar, dışarıdan görüldüğü gibi ve mevcut durumu ile satışa sunulmakta olup, alıcıların menkul malları yerinde bizzat görerek satışa katıldığı kabul edildiğinden alıcı tarafından hiçbir şekilde itiraz edilemez. Bu konuda yapılan itirazlar reddedilir. Menkul malları görmek isteyenlerin Yenişehir Mahallesi Kanal Yolu No:20 Merkez/Kars adresindeki Alp Otopark ’ta görebilecekleri ilan olunur. Satışa iştirak eden alıcılar satış ilanını okumuş ve şartlarını kabul etmiş sayılırlar.
7- İhalenin feshi talebiyle dava açılması durumunda, ihale tarihinden itibaren 7 (yedi) gün içerisinde dava açtığını kuruma bildirme yükümlülüğü üçüncü kişilere aittir.
8-Ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin yukarıda yazılı dosya numarası ile TKDK Kars İl Koordinatörlüğüne müracaatları rica olunur. Satış ilanı ilgililerin adresine gönderilecek olup; adrese tebligat yapılamaması halinde iş bu ilan tebliğ yerine geçecektir. 04/06/2021
 
 
  • 1 NOLU 36 SB 187 PLAKALI  ARAÇ:
 
CİNSİ ÖZELLİKLERİ MUHAMMEN BEDELİ (TL) KDV ORANI 1.Satış
Günü
2.Satış
Günü
Kamyonet
 
            Marka: Fiat
Model/Tipi: Fiorino Combi 1.3 Multijet 75 Premio
Model Yılı:2016
Renk: Gri
Şasi No:NM422500006E66513
Araç Kilometresi:70.156 Km
Araç Hasar Kaydı (Tramer): 8154,51 TL
Değişen Parça: Vardır.
Araç Durumu: Ön camında çatlak vardır.
Araç lastikleri %80 iyi durumdadır.
Ön ve arka kaportada küçük ve önemli olmayan çizikler vardır.
Ön ve arka tamponda yer yer boyada renk değişimi bulunmaktadır.
Koltuklar kılıfla kullanıldığı için iyi durumdadır.
 
 
 
 
 
110.000 TL
 
 
 
 
 
 
 
 
%18
 
 
 
 
28.06.2021 05.07.2021
 
 

Cimer