Kars İl Koordinatörlüğü

ARAS Elektrik Dağıtım A.Ş. Ziyareti


Kars İl Koordinatörü Ömer BALUN, bugün gerçekleştirdiği ziyarette görevine yeni başlayan Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. Kars İl Koordinatörü Bülent GÜREL ile bir araya geldi.

Kurumumuz hakkında bilgi veren Ömer BALUN, TKDK’ya proje hazırlayan yatırımcıların, yatırım arazilerine elektrik getirme konusunda yaşadıkları sorunları İl Koordinatörü Bülent GÜREL’e aktardı. GÜREL, yapılan görüşmede proje sahiplerinin elektrik konusunda sıkıntı yaşamamaları için gerekli müracaatlarını zamanında yapmaları gerektiğini ifade etti.  Bülent GÜREL “Proje sahipleri bizlere müracaatlarını zamanında yapmalı. Yatırımlarını bitirdikten sonra elektrik için bize başvuru yaptıklarında sıkıntı olabiliyor. TKDK ile sözleşme imzaladıkları zaman, yatırımlarına başlamadan bize başvuru yaparlarsa bir sorun yaşanmayacaktır.” dedi.

Kars İl Koordinatörü Ömer BALUN da proje sahiplerini bu konuda bilgilendireceklerini ve proje sahiplerinin elektrik ve güç yükseltmesi için gerekli başvuruları sözleşme imzalandıktan sonra yatırıma başlamadan yapmaları hususunda azami dikkat göstermelerini istedi.

    Cimer