Kars İl Koordinatörlüğü

Kars'ta 6 Yıldır Görev Yapan Çalışanlara Kahvaltılı Teşekkür


Yaklaşık 6 yıldır Kars İl Koordinatörlüğünde görev yapmakta olan personele, bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalar ve il koordinatörlüğünde göstermiş oldukları başarılar için teşekkür amacıyla bir kahvaltı düzenlendi.

Bütün Koordinatörlük çalışanlarının katılımıyla, İl Koordinatörlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen kahvaltıda konuşma yapan Kars İl Koordinatörü Ömer BALUN "2009 yılından beri Kars İl Koordinatörlüğü bünyesinde çalışan arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. Bütün denetim ve akreditasyon süreçlerini tek seferde başarıyla geçerek Kars'ı proje almaya hazır hale getirdiler. Bu noktada bütün personele de teşekkür ediyorum. 6 yıl kısa bir zaman değil. Diğer illerin aksine, burada az personel ile emek yoğun bir çalışma hayatınız oldu. 6 yıldır Kars'ta çalışan arkadaşlarımın ve diğer arkadaşların bu zamana kadar fedakârca çalışmış olduklarını görüyorum. Biliyorsunuz bu sene Kurum İçi Yer Değiştirme Yönergesi yayınlandı. 6 yıldır Kars'ta çalışmakta olan arkadaşlarımızın yönerge doğrultusunda istedikleri illere gideceklerini umuyorum. Sene sonunda inşallah bu arkadaşları göndereceğiz" dedi.

Neşeli bir havada geçen kahvaltıda, 6 yıldır Kars'ta çalışmakta olan personelin temennisi Kurum İçi Yer Değiştirme Yönergesi kapsamında yılsonunda istedikleri illere artık gidebilmeleriydi.





















































Cimer