Kars İl Koordinatörlüğü

Valilik ve Kaymakamlık Proje Ofisleri İle Toplantı Yapıldı


07 Mayıs 2015 Perşembe günü Kars Valiliği ve Kars İlçe Kaymakamlıkları bünyesinde yer alan proje ofislerinin katılımları ile Kars İl Koordinatörlüğü toplantı salonunda bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kars İl Koordinatörü Ömer BALUN'un yapılan toplantıda "Proje yapma kültürünü artık benimsememiz gerekiyor. İnsanların üretmeye ve ellerini taşın altına koymasına ihtiyacımız var. Kurumumuz proje başına milyon avroları bulan tutarlarda hibe dağıtan bir kurumdur. Kars'ın kalkınmasını istiyorsak, modern tesislerin artmasını istiyorsak hepimiz elimizden geleni yapmak zorundayız. İl Koordinatörlüğü olarak biz her zaman yardım etmeye hazırız. Bunu her zaman söylüyoruz. Bizden herhangi bir konuda yardım istendiğinde en güzel şekilde gereğini yaparız. Kars'ın kalkınmasına katkı sağlama noktasında tek başına bir kurumun yapabilecekleri maalesef sınırlıdır. Bu noktada bütün kurumlara ve siz değerli proje ofisi çalışanlarına önemli sorumluluklar düşüyor. Bu tarz ortak çalışmaların inanıyorum ki faydasını göreceğiz." dedi.

Toplantıda proje ofislerinin beklentileri, birlikte yapılabilecek uygulamalar ile 14. Başvuru Çağrı İlanı ve IPARD üzerine bilgi alışverişi yapıldı. Soru cevap bölümü ile de toplantı tamamlandı.



























    Cimer