Kars İl Koordinatörlüğü

Banka Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.


Kars İl Koordinatörlüğü, 21 Nisan 2015 tarihinde Koordinatörlük toplantı salonunda gerçekleştirdiği toplantı ile Kars'taki bankalarla bir araya geldi.

İl Koordinatörü Ömer BALUN yaptığı açılış konuşmasında; bir projenin hayata geçirilmesi ve sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için finansman ihtiyacının doğru bir şekilde sağlanmasının önemine değindi. BALUN, projelerin sağlıklı bir şekilde yürümesi için gerek bankalarla gerekse de ilgili bütün kurumlarla her zaman iletişim içerisinde olacaklarını ve ihtiyaç oluşması halinde her zaman bu tarz toplantıları yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'nun, proje sahiplerinin finansman ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 17 banka ile imzalamış olduğu protokol kapsamında farkındalık oluşturmak için düzenlenen toplantıya katılım yoğun oldu. Ziraat Bankası, TEB, Finansbank, Vakıfbank, Yapı ve Kredi Bankası, Halkbank, Akbank, Garanti Bankası ve İNG Bank'tan gelen katılımcılara, imzalanmış olan protokol ile ilgili sunum yapıldı. Sunum sonrasında yapılan soru-cevap bölümü ile toplantı sona erdi.



























Cimer